Ιδανικό για ένα γεύμα με φίλους!!
Υλικά:
- 2 κομμάτια ψαρονέφρι
- 10 φρέσκα μανιτάρια portobello
- 1 κουταλιά βούτυρο
- 2 κουταλιά κρέμα βαλσαμικού ξυδιού
- 1 κουταλάκι κύμινο
- Αλάτι-πιπέρι
- Κόβουμε σε λεπτέ φέτες το κάθε ψαρονέφρι.
- Σε πλατύ τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα φιλετάκια σε δυνατή φωτιά και από τις δύο πλευρές.
- Καθαρίζουμε,κόβουμε τα μανιτάρια στα 4 και τα προσθέτουμε στο τηγάνι.Χαμηλώνουμε την φωτιά και τα αφήνουμε για 5 λεπτά.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε το βαλσάμικο και το κύμινο και το αφήνουμε 10 λεπτά.
- Τέλος αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.
- Μπορούμε να τα συνοδεύσουμε με σπυρωτό ρύζι ή βουτυράτο πουρέ πατάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου