Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Χοιρινά φιλετάκια με μανιτάρια


Ιδανικό για ένα γεύμα με φίλους!!


Υλικά:
  1. 2 κομμάτια ψαρονέφρι
  2. 10 φρέσκα μανιτάρια portobello
  3. 1 κουταλιά βούτυρο
  4. 2 κουταλιά κρέμα βαλσαμικού ξυδιού
  5. 1 κουταλάκι κύμινο
  6. Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:
  • Κόβουμε σε λεπτέ φέτες το κάθε ψαρονέφρι.
  • Σε πλατύ τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα φιλετάκια σε δυνατή φωτιά και από τις δύο πλευρές.
  • Καθαρίζουμε,κόβουμε τα μανιτάρια στα 4 και τα προσθέτουμε στο τηγάνι.Χαμηλώνουμε την φωτιά και τα αφήνουμε για 5 λεπτά.
  • Στη συνέχεια ρίχνουμε το βαλσάμικο και το κύμινο και το αφήνουμε 10 λεπτά.
  • Τέλος αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.
  • Μπορούμε να τα συνοδεύσουμε με σπυρωτό ρύζι ή βουτυράτο πουρέ πατάτας.

Καλή όρεξη!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου