Νηστίσιμο και νόστιμο πιάτο!!
Υλικά:
- 3 μεγάλες φρέσκες ντομάτες (τριμμένες) ή ένα πακέτο ντοματοπολτό
- 3 σκελίδες σκόρδου (πολτοποιημένες)
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 2 κονσέρβες τόνου
- 4 κουταλιές τεμαχισμένες μαύρες ελιές
- Ξερό και φρέσκο βασιλικό
- Αλάτι-πιπέρι
- Σε πλατύ τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το σκόρδο.
- Αφού ζεσταθεί το λάδι προσθέτουμε τον τόνο και αφήνουμε για 2 λεπτά.
- Προσθέτουμε τις ντομάτα,τις ελιές και τον βασιλικό.
- Ανακατεύουμε και τέλος ρίχνουμε το αλατοπίπερο.
- Αφήνουμε 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά να δέσει η σάλτσα.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά και 2 λεπτά πριν να είναι έτοιμα, ρίχνουμε το πολύ νερό και προσθέτουμε στην κατσαρόλα την σάλτσα.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά και αφήνουμε 2 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου