Ένα λικέρ με όμορφο χρώμα και γεμάτη γεύση!!
Υλικά:
- Δύο κούπες με καρπούς από ρόδια
- Δύο κούπες ράκη ή τσίπουρο ή βότκα
- Δύο κούπες ζάχαρη
- Ένα ξυλάκι κανέλας
Εκτέλεση:
- Τοποθετούμε τους καρπούς των ροδιών, τη ρακή, τη ζάχαρη και την κανέλα σε μια κατσαρόλα.
- Βράζουμε για δύο λεπτά και στη συνέχεια απομακρύνουμε από την φωτιά και αφήνουμε στην άκρη την κατσαρόλα σκεπασμένη για 22-24 ώρες.
- Αφού περάσουν οι ώρες, σουρώνουμε το λικέρ με γάζες ή με φίλτρο καφέ.
- Μοιράζουμε το λικέρ σε μπουκαλάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου