Υλικά:
- 1 κιλό φιλέτο γαλοπούλας ή 1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο
- 1 κουταλιά της σούπας μαργαρίνη
- 200 ml κρέμα γάλακτος
- Μισό ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
- Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Αλάτι-πιπέρι
- Σε μια πλατιά κατσαρόλα σοτάρουμε τα φιλέτα,αφού τα έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια,στην μαργαρίνη.
- Αλατοπιπερώνουμε καλά και προσθέτουμε το κρασί.Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε 2/3 του ποτηριού νερό.Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να βράσει μισή ώρα.Αν χρειαστεί προσθέτουμε νερό.
- Τέλος ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και τον μαϊντανό και αποσύρουμε από την φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου