Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Φιλέτο γαλοπούλας με κρέμα γάλακτος


Υλικά:
  1. 1 κιλό φιλέτο γαλοπούλας ή 1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο
  2. 1 κουταλιά της σούπας μαργαρίνη
  3. 200 ml κρέμα γάλακτος
  4. Μισό ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
  5. Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  6. Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:
  • Σε μια πλατιά κατσαρόλα σοτάρουμε τα φιλέτα,αφού τα έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια,στην  μαργαρίνη.
  • Αλατοπιπερώνουμε καλά και προσθέτουμε το κρασί.Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε 2/3 του ποτηριού νερό.Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να βράσει μισή ώρα.Αν χρειαστεί προσθέτουμε νερό.
  • Τέλος ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και τον μαϊντανό και αποσύρουμε από την φωτιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου