Ελαφρύ και super γευστικό..!
Υλικά:
- 2 συσκευασίες φιλέτο μπακαλιάρου κατεψυγμένο ( το έχουμε αφήσει να ξεπαγώσει)
- 1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
- Μια σκελίδα σκόρδο ( ψιλοκομμένη)
- 3 κουταλιές της σούπας ντοματάκι κονκασέ
- 1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι-πιπέρι
- Μισό λάχανο( μετρίου μεγέθους)
- 2 καρότα τριμμένα
- Μισό μπρόκολο κομμένο σε μικρά μπουκετάκια
- 3 κουταλιές ανάμεικτο τουρσί
- 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές της σούπας ξύδι
- Αλάτι-πιπέρι
- Σε μεγάλο ταψί τοποθετούμε τα φιλέτα, τα ραντίζουμε με ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κρεμμύδι,το σκόρδο και το ντοματάκι. Τέλος ρίχνουμε την ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι.
- Ψήνουμε το ψάρι για 40-50 λεπτά στους 150, στις αντιστάσεις.
- Μέχρι να ψηθεί το ψάρι φτιάχνουμε την σαλάτα ανακατεύοντας όλα τα υλικά μαζί σε μια μεγάλη γαβάθα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου