Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Φιλέτο μπακαλιάρου με λαχανοσαλάτα


Ελαφρύ και super γευστικό..!



Υλικά:
  1. 2 συσκευασίες φιλέτο μπακαλιάρου κατεψυγμένο ( το έχουμε αφήσει να ξεπαγώσει)
  2. 1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
  3. Μια σκελίδα σκόρδο ( ψιλοκομμένη)
  4. 3 κουταλιές της σούπας ντοματάκι κονκασέ
  5. 1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
  6. Ελαιόλαδο
  7. Αλάτι-πιπέρι
Για σαλάτα:
  1. Μισό λάχανο( μετρίου μεγέθους)
  2. 2 καρότα τριμμένα
  3. Μισό μπρόκολο κομμένο σε μικρά μπουκετάκια
  4. 3 κουταλιές ανάμεικτο τουρσί
  5. 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  6. 2 κουταλιές της σούπας ξύδι
  7. Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:
  • Σε μεγάλο ταψί τοποθετούμε τα φιλέτα, τα ραντίζουμε με ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κρεμμύδι,το σκόρδο και το ντοματάκι. Τέλος ρίχνουμε την ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι.
  • Ψήνουμε το ψάρι για 40-50 λεπτά στους 150, στις αντιστάσεις.
  • Μέχρι να ψηθεί το ψάρι φτιάχνουμε την σαλάτα ανακατεύοντας όλα τα υλικά μαζί σε μια μεγάλη γαβάθα.

Καλή επιτυχία!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου