Εύκολη και γρήγορη συνταγή για κουνελάκι!
Υλικά:
- 1 κουνελάκι κομμένο σε μερίδες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- 4 φύλλα δάφνη
- 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι-πιπέρι
- Σοτάρουμε το κουνέλι στο ελαιόλαδο που έχει κάψει σε πλατιά κατσαρόλα.
- Αφού πάρει λίγο χρώμα, βγάζουμε το κουνέλι και το μεταφέρουμε σε πιάτο μέχρι να σοτάρουμε λίγο και το κρεμμύδι.
- Ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα το κουνέλι και το αφήνουμε 2-3 λεπτά να σοταριστεί μαζί με το κρεμμύδι.
- Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τη δάφνη,το αλάτι και το πιπέρι.
- Τέλος προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό, χαμηλώνουμε την φωτιά,σκεπάζουμε και το αφήνουμε μια ώρα να ψήνεται.
- Ίσως χρειαστεί να προσθέσουμε κι'άλλο νερό και να το βράσουμε λίγο ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου