Απλά λαχταριστό!!!
Υλικά:
- Ένα μεγάλο στήθος κοτόπουλου (κομμένο σε μπουκιές)
- 8 λιαστές ντομάτες
- 1 σφηνάκι ουίσκι
- 2 κουταλιές κέτσαπ
- Καυτερή πάπρικα(όσο αντέχετε!)
- 1 κουταλιά κρέμα βαλσαμικό ξύδι ή βαλσαμικό ξύδι
- 1 κουταλιά βούτυρο
- Αλάτι-πιπέρι
- Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κοτόπουλο.
- Προσθέτουμε την πάπρικα,το αλάτι και το πιπέρι και αφήνουμε λίγα λεπτά μέχρι να πάρει λίγο χρώμα το κοτόπουλο.
- Σβήνουμε με το ουίσκι και αφήνουμε 2 λεπτά για να εξατμιστεί το αλκοόλ.Προσθέτουμε το ξύδι,την κέτσαπ και 1 ποτήρι του κρασιού νερό.Χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε 15 με 20 λεπτά να σιγοβράσει το κοτόπουλο και να δέσει η σάλτσα.
- Τέλος προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες αφού τις έχουμε ψιλοκόψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου